2 reaktioner till “Hjälp, jag är nödig husse!”

  1. Vad glad jag blir att läsa om Moa och se bilder!!! Känns bra att mentalitet, orädslan, samt viltintresse fortsätter i arvet. Jag vill försöka hålla kvar farfars goda egenskaper och jag ser att hitintills är jag nöjd 🙂 ❤

    Gilla

  2. Hej Torbjörn! Du ringde mig för en tid sedan angående valpkurs och i samband med detta skrev du meddelanden på min facebooksida Holmstorps Hundkurser. Då jag inte har fått något svar på mina meddelanden och inte har din mailadress provar jag att på detta sätt få kontakt med dig. Valpkursen är nu full, men det blir en grupp till och då du hörde av dig så tidigt har du en plats på kursen om du vill (och att det är så att inte har sett mina meddelanden då de hamnar i övrigtkorgen bland meddelanden). Men för att jag skall kunna hålla platsen så måste du maila mig och bekräfta att du skall gå så fort som möjligt annars går platsen över till någon annan. Mvh Helena Högberg-Holm, Holmstorps Hundkurser mail: 087157667@bredband.net

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s