Krångligt men nyttigt…

Jens-övning är komplex men genomtänkt. Hoppas bilderna ger en något tydligare bild i dubbel bemärkelse…

1. Sätt upp båda dummiesarna. Hunden i mitten.  Gå runt så att du kan skicka på t.ex. ett högertecken. Skicka efter låååångsam handföring efter stopptecken med signal. Stanna kvar o låt hunden komma till dig. 2. Sätt hunden o gå iväg så att hunden är mellan första dummyn och mig. Ställ upp dummyn på nya stället. Skicka ”ut”. Möt upp hunden o sätt tillbaka hunden. Gå så att hunden är i mitten. Sätt hunden. Osv osv. Varje gång jag säger vänster eller höger ska jag stå kvar.Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s